Olaj és ecetszóró spray 95 ml - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Vastag falú hengeres üveg tartály rácsavarozható fém kupakkal és a benne levő porlasztófejjel.
Olaj és ecetszóró spray 95 ml
olaj spray, ecetspray, olaj és ecet permetező, olaj permetező, ecet permetező
Ár:
4.250 Ft
Cikkszám:
CZ382691-BQT
Gyártó:
Banquet-Europe Csehország
Súly:
21 dkg
Ürtartalom:
95 ml
Magasság:
16.50 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap szavatosság

Leírás

Az Olaj és ecetszóró spray 95 ml elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. Anyaga átlátszó vastag falú üveg. Pumpás szórófej. Saláták, gyümölcsök, húsok egyenletes bepermetezésére kialakított mechanikus, pumpás szórófejjel felszerelt szerkezettel. A tároló tégelyből, a szórófej segítségével kipermetezhetjük a benne tárolt olajt, ecetet vagy balzsamecetet.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 3,9 cm; - külső: 4,5 cm
- magasság szórófejjel: 16,5 cm; - szórófej nélkül: 10,5 cm
- tömeg: 0,210 kg
- űrtartalom: 0,095 liter

Ropogós kacsasült pezsgős káposztával

Hozzávalók (5 személyre):
 3 kg kacsa
 50 dkg vörös-káposzta
 50 dkg fehér-káposzta
 20 dkg vöröshagyma
 75 dkg burgonya
 4 dl száraz pezsgő
 6 dkg kristálycukor
 1 csokor petrezselyem
 só, ízlés szerint
 bors, ízlés szerint
 majoránna, ízlés szerint
 köménymag, ízlés szerint
 ecet, ízlés szerint

Elkészítése:
A megtisztított kacsákat kívül-belül jól megsózzuk, a belsejét kevés majoránnával és őrölt borssal bedörzsöljük, majd kacsasütőbe téve kevés vizet öntünk alá és 150 fokon, gyakori locsolgatás mellett pirosra, ropogósra sütjük. Amikor már kezd pirulni, cikkekre vágott pirított burgonyát teszünk mellé. Ha megsült, zsírját leöntjük, és a káposztát ezen a zsíron pároljuk meg. A piros és a fehér káposztát vékonyra szeleteljük külön-külön. A hagymát karikára vágjuk. A kacsazsírt két lábosba téve megpirítunk benne 30 g cukrot, amikor a cukor karamell színű, hozzáadjuk a hagymát, pár csepp ecetet és a káposztát. Kevés köménymaggal és sóval fűszerezzük. Erős tűzön állandó kevergetés mellett pároljuk, és közben 2 dl pezsgővel locsolgatjuk. Tálaláskor a feldarabolt kacsa mellé rendezzük a fehér-káposztát, a burgonyát és a vörös-káposztát, végül finomra vágott petrezselyemmel meghintjük.

Paraméterek

Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Üveg
Átmérő belső:3.90 cm
Átmérő külső:4.50 cm