Nyeles sonkaalakú vágódeszka 50×30 cm - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Alacsony oldalú bükkfából készült a tálalásnál, darabolásnál használható sonkaalakú nyeles eszköz.
Nyeles sonkaalakú vágódeszka 50×30 cm
fa vágódeszka, konyhai vágódeszka, tálaló vágódeszka
Ár:
8.650 Ft
Cikkszám:
HU208906-GYL
Gyártó:
Magyar kisiparos
Súly:
1.57 kg
Szélesség:
29.50 cm
Hosszúság:
50 cm
Magasság:
2.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság

Leírás

A Nyeles sonkaalakú vágódeszka 50×30 cm feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a zöldségek, gyümölcsök, húsok rajta történő darabolásának. Anyaga első osztályú szárított bükkfa. Magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab, ezért két azonos formátumú termék között minimális, az-az csekély méretkülönbség előfordulhat. Minden használat után forró szódabikarbónás vízzel mossuk el, ha szükséges kefével tisztítsuk meg, majd ezután felfüggesztett állapotban szárítsuk meg. Félévente egyszeri ápolást igényel, étolajas ruhával vékonyan át kell kenni, így megóvjuk a kiszáradástól és attól, hogy elrepedjen. Figyelem, mosogatógépbe nem rakható!

Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 50 cm; - nyél nélküli hasznos felület: 36 cm
- szélesség: 27-29,50 cm között
- magasság (vastagság): 2,50 cm
- tömeg: 1,570 kg

Csiki gulyás

Hozzávalók:
 40 dkg marhabélszín
 1 fej hagyma
 1 evőkanál zsír
 1 evőkanál paprika
 1 gerezd fokhagyma
 kömény
 fél kg savanyú káposzta
 3 dkg rizs
 tejföl

Elkészítése:
Egy nagy fej hagymát felkockázzuk és a zsírban fedő alatt megpirítjuk. Rászórjuk a paprikát, a fokhagymát, a felkockázott húst és annyi vizet öntünk rá, hogy jól ellepje. Mikor a hús félig megpuhult, beletesszük a savanyú káposztát, a megmosott rizst és a káposzta só tartalmától függően sózzuk. Az egészet fedő alatt puhára főzzük és tejföllel bőven megöntözve tálaljuk.

Paraméterek

Fatermék
A termék anyag összetétele:Bükkfa
Mosogatógéppel mosható:Nem