Négyoldalú konyhai reszelő gyűjtődobozzal kicsi - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Négyoldalú, préseléssel lukasztott eszköz, érdesített-élesített vágó-reszelő felülettel, fogantyúval
Négyoldalú konyhai reszelő gyűjtődobozzal kicsi
sajtreszelő, zöldségreszelő, zöldségszeletelő, rozsdamentes reszelő
Ár:
4.650 Ft
Cikkszám:
PL677624-AMB
Gyártói cikkszám:
67762
Vonalkód:
5904134677624
Gyártó:
Ambition Lengyelország
Súly:
0.24 kg
Szélesség:
10.50 cm
Magasság:
20 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év

Leírás

Vásároljon Négyoldalú konyhai reszelő gyűjtődobozzal kicsi termékünkből! Anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, préseléssel lukasztott, érdesített és élesített tartós vágó-reszelő felület. Fogantyúja szilikon, az alján meg csúszásgátló szilikon tartalmú gumi. Időálló, könnyen tisztítható, mosogatógépbe rakható.

Részletes méretleírás:
- szélesség alsó: 10,5×4 cm; - felső: 8×4 cm
- magasság fogóval: 20 cm; - dobozzal: 24,5 cm
- tömeg gyűjtő dobozzal: 0,235 kg
- tároló doboz: 8×8 cm; - űrtartalom: 0,250 liter

Sárgarépa-főzelék reszelt

Hozzávalók:
 800 g sárgarépa
 40 g vaj
 2 evőkanál húsleves esszencia
 1 pohár tejföl
 1 tojássárgája
 40 g l liszt
 1/2 csomó petrezselyemzöld

Elkészítése:
A megtisztított sárgarépát durvára lereszeljük. Lábasban felolvasztjuk a vajat, és beletesszük a sárgarépát. Hozzáadjuk a húsleves esszenciát, és körülbelül 2-3 dl vizet, lefedjük, és puhára pároljuk.
Amikor a sárgarépa megpuhult, hozzáöntjük a tojássárgájával dúsított, liszttel elkevert tejfölt. Jól elkeverjük, és még egy rövid ideig a tűzhelyen tartjuk, arra vigyázva, hogy ne forrjon fel.
Közvetlenül tálalás előtt meghintjük finomra vágott petrezselyemzölddel.

Tökfőzelék

Hozzávalók:
 2 kg főzőtök
 1 fej hagyma
 1 csokor kapor
 só (ízlés szerint)
 2 evőkanál tejföl
 ecet (ízlés szerint)
 4 evőkanál olaj (olíva az igazi)
 1 teáskanálnyi piros paprika (édes)
 2-3 evőkanál liszt

Elkészítése:
A tököt megmossuk, megpucoljuk. Négyfelé vágjuk, kanállal a magját kikaparjuk és egy nagy tálba lereszeljük.
A hagymát megpucoljuk, majd apró darabokra vágjuk és a forró olajban üvegesre pirítjuk, egy kevés ideig hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a piros paprikát vigyázva, hogy ne égjen meg. Miután szép piros szint váltott hozzáadjuk a lereszelt tököt az apróra vágott kaprot és felöntjük vízzel. Körülbelül 15 percig főzzük, közben kavargatjuk, és végül hozzáadjuk a sót. A tejfölből és a lisztből egy kevés tej hozzáadásával habarást készítünk és belekeverjük a főzelékbe. Gyakori kevergetés mellett még körülbelül 5-10 percig főzzük.