Kovácsolt hentesbárd 32 cm - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Az egyik oldalán fejszeszerű, míg a másik felén részben egyenes vastag felületű nyeles vágóeszköz.
Kovácsolt hentesbárd 32 cm
csontvágóbárd kovácsoltvasból
Ár:
4.990 Ft
Cikkszám:
HU208691-ITL
Gyártói cikkszám:
72054
Vonalkód:
5999541208691
Gyártó:
P.R.C
Súly:
1.02 kg
Szélesség:
10.50 cm
Hosszúság:
32 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év

Leírás

Egy Kovácsoltvas hentesbárd 32 cm beszerzése a legjobb választás. Kiváló minőségű és megbízható. Anyaga kovácsoltvas, a markolata fa borítású.

Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 32 cm; - vágófelület: 25 cm
- szélesség az elején: 10,5 cm; - nyélnél: 10,5 cm
- vastagság felső: 7 mm
- tömeg: 1,02 kg

Töltött bárány

Hozzávalók:
 1,5 kg bárányszügy
 30 dkg aszalt szilva
 3 dl édes must
 15 dkg gomba
 5 dkg vaj
 4 zsemle
 3 gerezd fokhagyma
 4 tojás
 2 fej vöröshagyma
 2 dl tej
 1 sárgarépa
 1 fehérrépa
 1 csokor petrezselyemzöld
 1 dl olíva olaj
 1 mokkás kanál bors
 só ízlés szerint

Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, és megsózzuk. A tejbe beáztatjuk a zsemlét, és kicsavarjuk, a szilvát pedig beletesszük a mustba. Az egyik hagymát felaprítjuk, és vajon megpároljuk. A gombát kis darabokra vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk, majd a hagymához adjuk. Sóval, borssal ízesítjük, és puhára pároljuk. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját összedolgozzuk a zsemlékkel, a fehérjét felverjük, majd a zsemlés masszához adjuk. A tölteléket a hússzeletekre halmozzuk, feltekerjük, és összekötjük.
Kikenünk egy tűzálló tálat, felkarikázzuk a kétféle répát és a másik hagymát és a fokhagymákat, majd az aljába terítjük. Rátesszük a hústekercseket. Az olajt felforrósítjuk, majd leöntjük vele a húst, és sütőben megsütjük. Közben többször meglocsoljuk a levével.
Lecsöpögtetett szilvával tálaljuk.

Paraméterek

Vágóeszköz
A termék anyag összetétele:Kovácsoltvas
Rozsdamentes:Nem
Mosogatógéppel mosható:Nem