Indukciós rozsdamentes fazék 8,50 literes - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Indukciós rozsdamentes fazék 8,50 literes
Indukciós rozsdamentes fazék 8,50 literes
fazék üvegfedővel, króm-nikkel fazék, vastagfalu fazék
Ár:
14.990 Ft
Cikkszám:
PL687876-AMB
Vonalkód:
5904134687876
Gyártó:
Ambition Lengyelország
Súly:
1.75 kg
Ürtartalom:
8.50 l
Magasság:
25 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év

Leírás

Vásároljon az Indukciós rozsdamentes fazék 8,50 literes kínálatunkból! Anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, üveg hőálló fedő, szegecselt fülek az edényen, lecsavarozható fém gomb a fedőn. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. A több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Mosogatógépbe rakható. Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 24 cm; - külső: 25,70 cm; - fülekkel: 35,70 cm
- magasság belső: 20 cm; - külső: 20,50 cm; - fedővel: 25 cm
- tömeg fedővel: 1,745 kg; -  fedő nélkül: 1,220 kg
- űrtartalom: 8,5 liter

Bableves csülökkel és kolbásszal

Hozzávalók (kb. hat adag)
 25 dkg szárazbab (tarka vagy fehér)
 20 dkg füstölt csülök (csontozott)
 15 dkg füstölt kolbász, karikázva
 4 szál sárgarépa, karikára vágva
 2 szál petrezselyemgyökér, karikára vágva
 2 db nagyobb krumpli, közepes kockára vágva
 1 nagy fej vöröshagyma
 1 gerezd fokhagyma
 só, bors, ízlés szerint
 4 evőkanál olaj
 1 csapott evőkanál fűszerpaprika
 1 kötés aprított petrezselyem
 1 - 3 petrezselyem
 4 babérlevél
 tejföl
 2 evőkanál liszt (elhagyható)

Elkészítése:
A babot legalább 7-8 órára hideg vízben áztatjuk.
Egy magas fazékba főni tesszük a mosott, darabolt csülköt, a tisztított hagymát, egy összekötözött petrezselyem csomagot, fokhagymát, babérlevelet, borsot annyi vízben, hogy ellepje, még ne sózzuk! (A csülök elég ízt adhat, várjuk meg, míg megfő.)
Kb. egy-másfél óra elteltével jöhet az áztatott bab, közben a vizet folyamatosan pótoljuk, ha elfőtt volna.
Fél óra múlva tegyük bele a répákat, 20 perc múlva a krumpli kockákat és a karikára vágott kolbászt. Ekkor jöhet a fűszerpaprika, attól függően, mennyi színt engedett magából a kolbász.
Ha minden hozzávaló megpuhult, akkor elkészült a levesünk, és vegyük ki belőle a hagymát és a petrezselyem csomót.
Tetszés szerint besűríthetjük lisztből, zúzott fokhagymából, pirospaprikából és olajból készült rántással, vagy főzhetünk bele pár marék csipetkét.
Aki savanyúan szereti, tegyen hozzá pár evőkanál ecetet a krumplival és kolbásszal együtt a fazékba.
Tálaláskor szórjuk meg aprított petrezselyemmel levesünket, de a legfontosabb, hogy az asztalon legyen nagyon-nagyon sok tejföl!

Paraméterek

Fazék
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Átmérő belső:24.00 cm
Átmérő külső:25.70 cm
Magasság belső:20.00 cm
Magasság külső:20.50 cm
Magasság fedővel:25.00 cm
Indukciós:Igen
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mércézett:Igen
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Igen
Sütőbe tehető:Igen