Három késes káposztagyalu kocsis 55×19 cm - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Fa kocsis káposztagyalu 55 cm hosszú, 19 cm széles, 3 db vágókéssel. A kocsi mérete 18×16,5×5,7 cm.
Három késes káposztagyalu kocsis 55×19 cm
káposztagyalu fogóval
Ár:
10.990 Ft
Cikkszám:
HU137891
Gyártói cikkszám:
1661
Vonalkód:
5999559137891
Gyártó:
Magyar kisiparos
Súly:
1.45 kg
Szélesség:
19 cm
Hosszúság:
55 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság

Leírás

Vásároljon a Három késes káposztagyalu kocsis 55×19 cm kínálatunkból! Munkafelülete fa vágó szerkezete, a penge acél. A tök és káposztafélék gyalulására, forgácsolására alkalmas eszköz. Figyelem a vágó kések gyárilag nincsenek kiélezve, megélezve azért, hogy csomagolás és szállítás közben ne okozhassanak balesetet. A késeket csavarral rögzítették, könnyen eltávolíthatóak és élezhetőek. Használatba vétel előtt ajánlott megélezni a vágó késeket és akkor is mikor érezzük, hogy veszített élességéből.

Részletes méretleírás:
- teljes hosszúság: 54,50 cm
- szélesség belső: 15 cm; - külső: 19 cm
- vastagság: - munkalap: 1,50 cm; - vezető sínnel: 3,50 cm
- tömeg: 1,455 kg
- kések szám: 3 db
- kések hossza: 21 cm, ebből hasznos felület: 17 cm
Kocsi méretek:
- hosszúság belső: 15,50 cm; - külső: 18 cm
- szélesség belső: 14 cm; - külső: 16,50 cm
- magasság: 5,70 cm

Rakott káposzta

Hozzávalók:
 50 dkg darált disznóhús
 10 dkg füstölt kolbász
 10 dkg húsos füstölt szalonna
 80 dkg savanyú káposzta
 15 dkg rizs
 1 fej vöröshagyma
 2 dl tejföl
 1 gerezd fokhagyma
 zsiradék
 pirospaprika
 bors
 só

Elkészítése:
Két kanál zsiradékban pirítsuk sárgára az apróra vágott hagymát, tegyük bele a megtört fokhagymát, a darált húst, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg egy kávéskanálnyi pirospaprikával, és visszafogott tűzön állandóan keverve pirítsuk 10-12 percig. A szalonnát vágjuk kis kockákra, serpenyőben hevítsük fel, adjuk hozzá a felkarikázott kolbászt, s pirítsuk együtt egy-két percig. A rizst pároljuk félig puhára, és csurgassuk le. Egy zsiradékkal kikent edény (öntöttvas) aljába terítsük el a párolt káposzta harmadát, tegyük rá a szalonnás kolbászt, erre jön a káposzta, következő harmada meglocsolva a tejföl felével, arra a rizs, majd a pirított hús, végül pedig a maradék káposzta. A tetejét locsoljuk meg a maradék tejföllel meg az olvasztott zsírral, és közép meleg sütőben pároljuk készre. Ez körülbelül egy óra.

Paraméterek

Gyalu - Szeletelő
A termék anyag összetétele:Bükkfa és acélpenge
Három késes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem