Diótörő mogyorótörő rozsdamentes - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Rozsdamentes kézi szorítófogós diótörő, mogyorótörő ergonomikus nyéllel, zárva 16 cm, nyitva 26 cm
Diótörő mogyorótörő rozsdamentes
kézi dió és mogyorótörő
Ár:
2.990 Ft
Cikkszám:
PL966100-AMB
Gyártói cikkszám:
96610
Vonalkód:
5904134966100
Gyártó:
Ambition Lengyelország
Súly:
0.20 kg
Szélesség:
2 cm
Hosszúság:
16 cm
Elérhetőség:
10 db
Szállítási idő:
2-7 munkanap

Leírás

Vásároljon a Diótörő mogyorótörő rozsdamentes kínálatunkból saját részére vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! Anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél ergonomikus nyéllel.

Részletes méretleírás:
- hosszúság zárva: 16 cm; - nyitva: 26 cm
- szélesség: 2 cm
- tömeg: 0,125 kg

Dió torta

Hozzávalók:
 12,5 dkg búzaliszt
 8 dkg cukor
 1 tojássárgája
 1 csipet só
 10 dkg hideg vaj
 1 tojás, fél dl tejszín
 3 evőkanál rum
 1 csipet fahéj
 10 dkg durvára vágott dió
 liszt a kinyújtáshoz
 vaj a formához

Elkészítése:
A lisztet 3 dkg cukorral, a tojássárgájával, a sóval és 8 dkg vajjal összegyúrjuk. A tésztát 12 órára hűvös helyre tesszük.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a formát kikenjük. A tésztát kinyújtjuk, és kibéleljük vele a formát. A tészta alját megszurkáljuk, sütőpapírral befedjük, és szárított borsóval megszórjuk. A sütőben 12-15 percig elősütjük, ezután eltávolítjuk róla a papírt és a borsót. A maradék cukrot elkeverjük a tojással, és a tejszínnel. A maradék vajat felolvasztjuk és a rummal, a fahéjjal, a dióval a tojásos keverékhez adjuk. Elosztjuk a tésztán, majd 35-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.

Paraméterek

Törő - Préselő
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen