Mandolin állítható pengés zöldségszeletelő

1 és 7 mm között állítható lapos téglalap alakú acélkéses szeletelő a zöldségfélék szeletelésére.
1 és 7 mm között állítható lapos téglalap alakú acélkéses szeletelő a zöldségfélék szeletelésére.
1 és 7 mm között állítható lapos téglalap alakú acélkéses szeletelő a zöldségfélék szeletelésére.
Az állítható lapos téglalap alakú acélkéses szeletelő hátoldala az excentrikus kockákkal.
Az állítható lapos téglalap alakú acélkéses szeletelő hátoldala az excentrikus kockákkal.
Mandolin állítható pengés zöldségszeletelő
zöldséggyalu, univerzális gyalu
Ár:
1.650 Ft
Cikkszám:
HU112034-KOC
Gyártói cikkszám:
E0003/99
Vonalkód:
5999559112034
Súly:
0.16 kg
Szélesség:
11 cm
Hosszúság:
28 cm
Magasság:
3 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-10 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:

A Mandolin állítható pengés zöldségszeletelő a hagyma, cékla, káposzta, sárgarépa, uborka, zöldség szeletelésére alkalmas. Az anyaga szilikon hatású kemény ütésálló műanyag (polisztirol) és acél penge. Az eszköz hátoldalán elhelyezett excentrikus kockák forgatásával 1 és 7 mm között állíthatjuk a kés és gyalupad közötti távolságot. Így olyan vastag szeletekre gyalulhatunk, amilyenre szeretnénk 1-7 mm között.
Tisztítása: - Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben nem mosható.
Figyelem! - A Mandolin állítható pengés zöldségszeletelő borotva éles, ezért könnyen sérülést okozhat helytelen használata esetén. Mindig használjunk zöldség-gyümölcs fogó ujj és kézvédőt szeletelés közben. Gyerekek elől elzárandó.

Részletes méretleírás:
- hosszúság munkapad: 28 cm
- szélesség: 11 cm; - munkafelület szélessége: 9,50 cm
- magasság: 3 cm
- állítható: 1-7 mm között
- tömeg: 0,160 kg

Paradicsomsaláta

Hozzávalók:
 4 személy részére:
 0,50 kg paradicsom
 1 fej hagyma
 2-3 evőkanál olaj
 1-2 evőkanál ecet
- só, bors, ízlés szerint
- kb. fél teáskanál cukor
- snidling, esetleg majoránna és bazsalikom

Elkészítés:
A paradicsomokat megmossuk, szárukat eltávolítjuk és szeletekre vágjuk. Tálba tesszük, megsózzuk, és egy ideig állni hagyjuk. Ezalatt a hagymát finomra vágjuk, összekeverjük a sóval, borssal, olajjal, ecettel és cukorral, valamint az apróra vágott snidlinggel, esetleg a majoránnával és a bazsalikommal (aki szereti, egy kis vizet is tehet hozzá). Az öntetet a paradicsomra öntjük, salátásvillával finoman összekeverjük, úgy hogy ne törjön össze. Azonnal tálaljuk.

Megjegyzés:
Keverhetünk hozzá vékonyra vágott ecetes uborkát is, és snidling helyett ízesíthetjük petrezselyemmel is.

Gyalu - Szeletelő
A termék anyag összetétele:Polisztirol
Egy késes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem
Sütőbe tehető:Nem
Szín:Fehér
A gyerekek hozzáférhetnek:Szigorúan TILOS
Elvághatja a kezet:Igen
Gyerekek elől el kell zárni:Igen
Kell-e zöldség-gyümölcsfogó, ujj-kézvédőt használni:Ajánlatos
Levághatja az ujjam, ha helytelenül használom:Előfordulhat

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak