- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hentes bárd - Húsbárd
- Kovácsolt hentesbárd 32 cm
Kovácsolt hentesbárd 32 cm
Kovácsolt hentesbárd 32 cm
csontvágóbárd kovácsoltvasból
Ár:
4.450 Ft
Cikkszám:
HU208691-ITL
Gyártói cikkszám:
72054
Vonalkód:
5999541208691
Gyártó:
Súly:
1.02 kg
Szélesség:
10.50 cm
Hosszúság:
32 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Kovácsoltvas hentesbárd 32 cm beszerzése a legjobb választás. Kiváló minőségű és megbízható. Anyaga kovácsoltvas, a markolata fa borítású.
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 32 cm; - vágófelület: 25 cm
- szélesség az elején: 10,5 cm; - nyélnél: 10,5 cm
- vastagság felső: 7 mm
- tömeg: 1,02 kg
Töltött bárány
Hozzávalók:
1,5 kg bárányszügy
30 dkg aszalt szilva
3 dl édes must
15 dkg gomba
5 dkg vaj
4 zsemle
3 gerezd fokhagyma
4 tojás
2 fej vöröshagyma
2 dl tej
1 sárgarépa
1 fehérrépa
1 csokor petrezselyemzöld
1 dl olíva olaj
1 mokkás kanál bors
só ízlés szerint
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, és megsózzuk. A tejbe beáztatjuk a zsemlét, és kicsavarjuk, a szilvát pedig beletesszük a mustba. Az egyik hagymát felaprítjuk, és vajon megpároljuk. A gombát kis darabokra vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk, majd a hagymához adjuk. Sóval, borssal ízesítjük, és puhára pároljuk. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját összedolgozzuk a zsemlékkel, a fehérjét felverjük, majd a zsemlés masszához adjuk. A tölteléket a hússzeletekre halmozzuk, feltekerjük, és összekötjük.
Kikenünk egy tűzálló tálat, felkarikázzuk a kétféle répát és a másik hagymát és a fokhagymákat, majd az aljába terítjük. Rátesszük a hústekercseket. Az olajt felforrósítjuk, majd leöntjük vele a húst, és sütőben megsütjük. Közben többször meglocsoljuk a levével.
Lecsöpögtetett szilvával tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 32 cm; - vágófelület: 25 cm
- szélesség az elején: 10,5 cm; - nyélnél: 10,5 cm
- vastagság felső: 7 mm
- tömeg: 1,02 kg
Töltött bárány
Hozzávalók:
1,5 kg bárányszügy
30 dkg aszalt szilva
3 dl édes must
15 dkg gomba
5 dkg vaj
4 zsemle
3 gerezd fokhagyma
4 tojás
2 fej vöröshagyma
2 dl tej
1 sárgarépa
1 fehérrépa
1 csokor petrezselyemzöld
1 dl olíva olaj
1 mokkás kanál bors
só ízlés szerint
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, és megsózzuk. A tejbe beáztatjuk a zsemlét, és kicsavarjuk, a szilvát pedig beletesszük a mustba. Az egyik hagymát felaprítjuk, és vajon megpároljuk. A gombát kis darabokra vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk, majd a hagymához adjuk. Sóval, borssal ízesítjük, és puhára pároljuk. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját összedolgozzuk a zsemlékkel, a fehérjét felverjük, majd a zsemlés masszához adjuk. A tölteléket a hússzeletekre halmozzuk, feltekerjük, és összekötjük.
Kikenünk egy tűzálló tálat, felkarikázzuk a kétféle répát és a másik hagymát és a fokhagymákat, majd az aljába terítjük. Rátesszük a hústekercseket. Az olajt felforrósítjuk, majd leöntjük vele a húst, és sütőben megsütjük. Közben többször meglocsoljuk a levével.
Lecsöpögtetett szilvával tálaljuk.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Kovácsoltvas |
Rozsdamentes: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*