Indukciós tejforraló rozsdamentes dupla fallal 2,50 l

Üreges duplafalú rozsdamentes edény, bakelit füllel, fém fedővel. 17 cm magas, 17,50 cm átmérővel.
Üreges duplafalú rozsdamentes edény, bakelit füllel, fém fedővel. 17 cm magas, 17,50 cm átmérővel.
Indukciós tejforraló rozsdamentes dupla fallal 2,50 l
Indukciós tejforraló rozsdamentes dupla fallal 2,50 l
Indukciós tejforraló rozsdamentes dupla fallal 2,50 l
Indukciós tejforraló rozsdamentes dupla fallal 2,50 l
tejforraló fedővel
Ár:
13.990 Ft
Cikkszám:
HK320951-PH
Gyártói cikkszám:
5319161016
Vonalkód:
4895170320951
Súly:
0.84 kg
Ürtartalom:
2.50 l
Magasság:
17 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Vásároljon az Indukciós tejforraló rozsdamentes dupla fallal 2,50 literes kínálatunkból! Anyaga 18/10 krómnikkel rozsdamentes nemesacél. Szegecseléssel és csavarozással rögzített bakelit nyeles fogantyú a lábason. Az edényt üreges kettős fallal látták el. Ezt az üreget vízzel kell feltöltenünk és ezzel egy újabb hőtároló réteget, hozzunk létre mely, megakadályozza a tej vagy bármilyen sűrűbb folyadék lekozmásodását. Fontos: - az üreges kettős fal között mindig víznek kell lennie, mert ha nincs, akkor elszíneződik az edény, sőt használhatatlanná is válhat (90%). Elektromos, üvegkerámia, indukciós, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. A több rétegből álló hővezető alja, talpa biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá.

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 15 cm; - külső: 17,5 cm; - fülel: 24,5 cm
- magasság belső: 14 cm; - külső: 17 cm; - fedővel: 20 cm
- tömeg: - fedő nélkül: 0,860 kg; - fedővel: 0,995 kg
- űrtartalom: 2,5 liter

Madártej

Tojás, tej, cukor, vanília! Gyakorlatilag ennyiből áll a madártej. Nem kell keményítő, liszt, pudingpor, és így is szép sűrű, meg eszméletlen finom krémet kapunk, ha kihűlt.

Hozzávalók 4 adaghoz:

 4 db tojásfehérje
 1 csipet só
 2 evőkanál porcukor
 800 ml tej
 1 db vanília
 4 db tojássárgája
 70 g cukor
 1 csipet só

Elkészítése:
A tojásfehérje egy csipet sóval kezdjük el kemény habbá verni, majd adjuk hozzá a két evőkanál porcukrot, és verjük teljesen keményre.
A tejhez adjuk hozzá a vaníliarúd kikapart magjait, majd forraljuk fel fel, és kanállal szaggassuk bele a tojáshabból galuskákat. Két-három percig főzzük, majd óvatosan fordítsuk meg, újabb két-három perc, és már szedhetjük is ki egy üres tálba.
A tojássárgáját egy csipet sóval és a cukorral keverjük jó habosra, öntsük hozzá egy keveset a langyos tejből, majd azonnal keverjük simára. Adjuk hozzá a maradék tejet, keverjük el, és öntsük vissza az egészet az edénybe.
Alacsony lángon, folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg szépen be nem sűrűsödik, majd hagyjuk kihűlni. Tegyük a tetejére a galuskákat, és az egészet rakjuk be a hűtőbe legalább 2-3 órával azelőtt, hogy tálalni szeretnénk.
Indukciós edény
A termék anyag összetétele:Króm-nikkel nemesacél 18/10%
Átmérő belső:15.00 cm
Átmérő külső:17.00 cm
Tapadásmentes:Nem
Indukciós:Igen
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mércézett:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak