- Főoldal
- Termékcsoportok
- Kések - Vágóeszközök
- Fiskars vajkenő kés 20 cm
Fiskars vajkenő kés 20 cm
Fiskars vajkenő kés 20 cm
vajkés, kenőkés, vaj spatula, spatula kés
Ár:
3.250 Ft
Cikkszám:
NI1057546-FIS
Vonalkód:
6424002012917
Gyártó:
Súly:
4 dkg
Hosszúság:
20 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Fiskars vajkenő kés 20 cm kínálatunkból! Anyaga rozsdamentes acél penge, szilikon hatású műanyag foglalatba. A biztonságos érzését a puha tapintású markolata biztosítja. A Fiskars Functional Form termékcsaládnál a kézhez álló kialakítás, biztonságos használat, hosszú élettartam és gyakorlatiasság a legfontosabb szempont.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - kenőfelület: 8 cm; - markolat: 12,5 cm; - kenőfelület+markolat: 20 cm
- szélesség: - penge: 0-3 cm; - markolat: 2,5 cm
- tömeg: 0,05 kg
Tonhalas szendvics
Hozzávalók:
4 szelet szendvicskenyér
1 doboz tonhal saját levében
1 főtt tojás
paprikával töltött zöld olajbogyó
2 evőkanál majonéz
1 kiskanál mustár
5 dkg vaj
hagyma
kapor
piros paprika
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
tormahab
csemege uborka
Elkészítése:
A kenyereket megvajazzuk, a tonhalat lecsepegtetjük és villával szétnyomkodjuk. A majonézt elkeverjük a mustárral, sóval, borssal és belekeverjük a tonhalat. Szeletekre vágjuk a tojást és az olajbogyókat. A kenyérszeleteket bekenjük a tonhalkrémmel, tojásszeleteket és uborkaszeleteket rakunk rá. Oliva bogyó szeletekkel, tormahab rózsákkal, hagymakarikákkal, paprikacsíkokkal és kapor ágacskával díszítjük.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - kenőfelület: 8 cm; - markolat: 12,5 cm; - kenőfelület+markolat: 20 cm
- szélesség: - penge: 0-3 cm; - markolat: 2,5 cm
- tömeg: 0,05 kg
Tonhalas szendvics
Hozzávalók:
4 szelet szendvicskenyér
1 doboz tonhal saját levében
1 főtt tojás
paprikával töltött zöld olajbogyó
2 evőkanál majonéz
1 kiskanál mustár
5 dkg vaj
hagyma
kapor
piros paprika
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
tormahab
csemege uborka
Elkészítése:
A kenyereket megvajazzuk, a tonhalat lecsepegtetjük és villával szétnyomkodjuk. A majonézt elkeverjük a mustárral, sóval, borssal és belekeverjük a tonhalat. Szeletekre vágjuk a tojást és az olajbogyókat. A kenyérszeleteket bekenjük a tonhalkrémmel, tojásszeleteket és uborkaszeleteket rakunk rá. Oliva bogyó szeletekkel, tormahab rózsákkal, hagymakarikákkal, paprikacsíkokkal és kapor ágacskával díszítjük.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*