- Főoldal
- Termékcsoportok
- Fa konyhai termékek
- Fa vágódeszka, hentes vágódeszka 48×28×4 cm
Fa vágódeszka, hentes vágódeszka 48×28×4 cm
Fa vágódeszka, hentes vágódeszka 48×28×4 cm
húsvágó deszka, vastag vágódeszka, tömörfa vágódeszka
Ár:
11.600 Ft
Cikkszám:
HU218313-GYL
Gyártó:
Súly:
4.40 kg
Szélesség:
28 cm
Hosszúság:
48 cm
Magasság:
4 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Fa vágódeszka, hentes vágódeszka 48×28×4 cm beszerzése a legjobb választás. Feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a tészták, sütemények előkészítésének, zöldségek, gyümölcsök, húsok és csontok rajta történő darabolásának. Könnyen tisztítható. Anyaga első osztályú szárított bükkfa magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab, ezért két azonos formátumú termék között minimális, az-az csekély méretkülönbség előfordulhat.
Figyelem: - A feltüntetett szélességi és hosszúság méretek, egy-három centiméterrel eltérhetnek, negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek oka a gazdaságos anyagkihasználásból adódik.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 48 cm
- szélesség: 28 cm
- magasság (vastagság): 4 cm
- tömeg: 4,40 kg
Cukkini ragus fettuccine
Hozzávalók 4 főre
500 g fettuccine tészta
1 kis fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
2 - 3 evőkanál olívaolaj
100 g füstölt szalonna, nagyon apró kockákra vágva
6 dl tejszín (nem főző)
3 dkg vaj (1 evőkanál)
1 tojás
1 dl. száraz fehérbor
4 szép cukkini
2 teáskanál lestyán
20 dkg csirkemell (kihagyható)
parmezán sajt
Elkészítése:
A tésztát sós vízben fog keményre főzzük - vagyis nem főzzük agyon. Szűrjük le, a főzővízből egy merítőkanálnyit tegyünk félre. A hagymát a szalonnával együtt jól megpirítjuk, az utolsó 1-2 percben törjük hozzá a fokhagymát. Szórjuk meg lestyánnal. Ekkor öntsük rá a tejszínt, a főzőlevet, a bort, és forraljuk sűrűbbre. A végén keverjünk bele egy felvert tojást. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Közben egy másik serpenyőben pirítsuk meg a csirkemellet (tetszés szerint fűszerezhető), majd szedjük ki. Öntsük a helyére a cikkekre vágott cukkinit, és pirítsuk le azt is. Só, bors a végén. A tejszínes szószt öntsük rá a cukkínire, keverjük hozzá a csirkemellet, majd a kifőtt tésztával tálaljuk, parmezán sajttal megszórva.
Figyelem: - A feltüntetett szélességi és hosszúság méretek, egy-három centiméterrel eltérhetnek, negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek oka a gazdaságos anyagkihasználásból adódik.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 48 cm
- szélesség: 28 cm
- magasság (vastagság): 4 cm
- tömeg: 4,40 kg
Cukkini ragus fettuccine
Hozzávalók 4 főre
500 g fettuccine tészta
1 kis fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
2 - 3 evőkanál olívaolaj
100 g füstölt szalonna, nagyon apró kockákra vágva
6 dl tejszín (nem főző)
3 dkg vaj (1 evőkanál)
1 tojás
1 dl. száraz fehérbor
4 szép cukkini
2 teáskanál lestyán
20 dkg csirkemell (kihagyható)
parmezán sajt
Elkészítése:
A tésztát sós vízben fog keményre főzzük - vagyis nem főzzük agyon. Szűrjük le, a főzővízből egy merítőkanálnyit tegyünk félre. A hagymát a szalonnával együtt jól megpirítjuk, az utolsó 1-2 percben törjük hozzá a fokhagymát. Szórjuk meg lestyánnal. Ekkor öntsük rá a tejszínt, a főzőlevet, a bort, és forraljuk sűrűbbre. A végén keverjünk bele egy felvert tojást. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Közben egy másik serpenyőben pirítsuk meg a csirkemellet (tetszés szerint fűszerezhető), majd szedjük ki. Öntsük a helyére a cikkekre vágott cukkinit, és pirítsuk le azt is. Só, bors a végén. A tejszínes szószt öntsük rá a cukkínire, keverjük hozzá a csirkemellet, majd a kifőtt tésztával tálaljuk, parmezán sajttal megszórva.
Paraméterek
Fatermék | |
A termék anyag összetétele: | Bükkfa |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*