- Főoldal
- Termékcsoportok
- Evőeszközök
- Fa evőeszköztartó fiókba 5 rekeszes 36×29×5 cm
Fa evőeszköztartó fiókba 5 rekeszes 36×29×5 cm
Fa evőeszköztartó fiókba 5 rekeszes 36×29×5 cm
fiókos evőeszköztartó, evőeszköz-tároló, evőeszköztartó fából
Ár:
7.990 Ft
Cikkszám:
HU036029-GYL
Gyártó:
Súly:
1 kg
Szélesség:
29 cm
Hosszúság:
36 cm
Magasság:
5 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
A Fa evőeszköztartó fiókba 5 rekeszes 36×26×5 cm magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab. Két azonos formátumú termék között minimális, az-az csekély méretkülönbség előfordulhat. Anyaga első osztályú szárított tölgyfa. Tisztítása: - hagyományos módon, nedves ruhával tisztára törüljük. Félévente egyszer olívaolajjal vékonyan kenjük be. Ezzel az eljárással megnöveljük a tartósságát.
Figyelem: - Mosogatógépbe nem mosható!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 36 cm
- szélesség: 29 cm
- magasság: 5 cm
- anyagvastagsága: 1 cm
- tömeg: 1 kg
Rekeszek száma: 5 db
Rekeszek hosszúsága:
- rekesz Nr. 1 = 34 cm
- rekesz Nr. 2, 3, 4 = 27 cm
- rekesz Nr. 5 = 20 cm
Rekeszek szélessége: 6 cm
Rakott krumpli
Hozzávalók:
1,5 kg krumpli
20 dkg (füstölt) párizsi
1/2 szál száraz paprikás kolbász
4 tojás
1,5 - 2 doboz tejföl
5 dkg sajt
1 teáskanál gulyáskrém
só, kevés olíva olaj
Elkészítése:
A krumplit megfőzzük és meghámozzuk. A tojásokat főzzük keményre és karikázzuk fel. A főzés ideje alatt vágjuk kis kockákra a párizsit, és karikázzuk fel vékonyan a kolbászt. A sajtot reszeljük le és keverjük el 1 doboz tejföllel, valamint egy 1 teáskanál gulyáskrémmel. Az összeállításnál a következők szerint járjunk el: egy sütőtál alját szilikon ecsettel vékonyan kenjünk meg olajjal. A krumpli adag felét karikázzuk fel a sütőtál felett úgy, hogy egyidejűleg egyenletesen osszuk el a karikákat a tál alján. Sózzuk meg. Erre a rétegre tegyük a vékony kolbászkarikákat, majd a felszeletelt tojásokat. Ízlés szerint 1/2 vagy 1 doboz tejfölt kanállal osszunk el a tojásrétegen. Most jöhet a kockákra vágott párizsi, majd a felső krumpli réteg. A krumplit megsózzuk és az ételt 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ekkor kivesszük, rákenjük a reszelt sajttal elkevert gulyáskrémes tejfölt, és kb. 30 percre visszatesszük a sütőbe.
Figyelem: - Mosogatógépbe nem mosható!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 36 cm
- szélesség: 29 cm
- magasság: 5 cm
- anyagvastagsága: 1 cm
- tömeg: 1 kg
Rekeszek száma: 5 db
Rekeszek hosszúsága:
- rekesz Nr. 1 = 34 cm
- rekesz Nr. 2, 3, 4 = 27 cm
- rekesz Nr. 5 = 20 cm
Rekeszek szélessége: 6 cm
Rakott krumpli
Hozzávalók:
1,5 kg krumpli
20 dkg (füstölt) párizsi
1/2 szál száraz paprikás kolbász
4 tojás
1,5 - 2 doboz tejföl
5 dkg sajt
1 teáskanál gulyáskrém
só, kevés olíva olaj
Elkészítése:
A krumplit megfőzzük és meghámozzuk. A tojásokat főzzük keményre és karikázzuk fel. A főzés ideje alatt vágjuk kis kockákra a párizsit, és karikázzuk fel vékonyan a kolbászt. A sajtot reszeljük le és keverjük el 1 doboz tejföllel, valamint egy 1 teáskanál gulyáskrémmel. Az összeállításnál a következők szerint járjunk el: egy sütőtál alját szilikon ecsettel vékonyan kenjünk meg olajjal. A krumpli adag felét karikázzuk fel a sütőtál felett úgy, hogy egyidejűleg egyenletesen osszuk el a karikákat a tál alján. Sózzuk meg. Erre a rétegre tegyük a vékony kolbászkarikákat, majd a felszeletelt tojásokat. Ízlés szerint 1/2 vagy 1 doboz tejfölt kanállal osszunk el a tojásrétegen. Most jöhet a kockákra vágott párizsi, majd a felső krumpli réteg. A krumplit megsózzuk és az ételt 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ekkor kivesszük, rákenjük a reszelt sajttal elkevert gulyáskrémes tejfölt, és kb. 30 percre visszatesszük a sütőbe.
Paraméterek
Állvány - Eszköztartó | |
A termék anyag összetétele: | Tölgyfa |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*