- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Eperlevélvágó kicsi
Eperlevélvágó kicsi
Eperlevélvágó kicsi
eperlevél készítő, epelevél tésztavágó, eperlevél metélő
Ár:
2.850 Ft
Cikkszám:
HU111709
Gyártói cikkszám:
0848
Vonalkód:
5999559111709
Gyártó:
Súly:
0.15 kg
Szélesség:
6 cm
Hosszúság:
17 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon az Eperlevélvágó kicsi kínálatunkból saját részére vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! Anyaga: - munkafelülete fém, vágó szerkezete a penge acél, markolata fa. Eperlevéltészta készítésére kifejlesztett szerkezet. Felhasználási lehetőségei e szerkezetnek tágasak, a háziasszonyok fantázia készségén alapul.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 5,5 cm; - markolattal: 17 cm
- szélesség: - vágó (munka) felület: 6 cm
- vastagság: - vágó korongok: 0,01 cm
- vágófejek (korongok) száma: 11
- vágófejek (korongok) közötti távolság: 0,05 cm (5 mm)
- tömeg: 0,15 kg
Káposztás tészta
Hozzávalók:
35 dkg eperlevél tészta
80 dkg fejes káposzta
2 evőkanál olíva olaj
1 dkg cukor
frissen őrölt bors
só ízlés szerint
Elkészítése:
A káposzta külső leveleit és torzsáját eltávolítjuk, jól megmossuk, és káposztagyalun vagy nagy lyukú reszelőn legyaluljuk, majd besózzuk és pár percig állni hagyjuk. Az olajban a cukrot aranysárgára pirítjuk, hozzáadjuk a kicsavart káposztát, és folyamatos keverés mellett jól lepirítjuk. A káposzta akkor van készen, ha víztartalma teljesen elpárolog és színe szép, világosbarna lesz. Ízlés szerint sóval, őrölt borssal fűszerezzük.
Míg a káposzta elkészül, lobogó sós, olajos vízben kifőzzük a tésztát és leszűrjük. A kész káposztát óvatosan összekeverjük a leszűrt tésztával, és azonnal tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 5,5 cm; - markolattal: 17 cm
- szélesség: - vágó (munka) felület: 6 cm
- vastagság: - vágó korongok: 0,01 cm
- vágófejek (korongok) száma: 11
- vágófejek (korongok) közötti távolság: 0,05 cm (5 mm)
- tömeg: 0,15 kg
Káposztás tészta
Hozzávalók:
35 dkg eperlevél tészta
80 dkg fejes káposzta
2 evőkanál olíva olaj
1 dkg cukor
frissen őrölt bors
só ízlés szerint
Elkészítése:
A káposzta külső leveleit és torzsáját eltávolítjuk, jól megmossuk, és káposztagyalun vagy nagy lyukú reszelőn legyaluljuk, majd besózzuk és pár percig állni hagyjuk. Az olajban a cukrot aranysárgára pirítjuk, hozzáadjuk a kicsavart káposztát, és folyamatos keverés mellett jól lepirítjuk. A káposzta akkor van készen, ha víztartalma teljesen elpárolog és színe szép, világosbarna lesz. Ízlés szerint sóval, őrölt borssal fűszerezzük.
Míg a káposzta elkészül, lobogó sós, olajos vízben kifőzzük a tésztát és leszűrjük. A kész káposztát óvatosan összekeverjük a leszűrt tésztával, és azonnal tálaljuk.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Bükkfa és acélpenge |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (1)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*