- Főoldal
- Termékcsoportok
- Darálók
- Diódaráló 3 betétes PL
Diódaráló 3 betétes PL
Diódaráló 3 betétes PL
mechanikus diódaráló
Ár:
6.850 Ft
Cikkszám:
PL-160-3
Gyártói cikkszám:
HU26793508-2-41
Gyártó:
Súly:
0.80 kg
Magasság:
23 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Diódaráló 3 betétes PL kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! Anyaga festett vas, hajtókar fogantyú markolat műanyag. Rögzíthetősége: - csavarral. Alkalmas csonthéjú gyümölcsök úgymint dió, mogyoró, sajtok, zöldségek darálására és zsemlemorzsa készítésére.
Részletes méretleírás:
- magasság: 23 cm
- átmérő: 8,5 cm (dob átmérő)
- hosszúság: 8,2 cm (dob hosszúság)
- a garat méretei: - hosszúság: 6,5 cm; - szélesség: 5,5 cm; - magasság; 3,5 cm
- hajtókar hosszúság: 11,5 cm
- vákuum felület átmérő: 10,2 cm
- tömeg: 0,80 kg
- 3 (három) db daráló betét
Daráló betétek méretei:
- hosszúság: 8 cm
- átmérő: 7,2 cm
Daráló betétek méretei:
- hosszúság: 8 cm
- átmérő: 7,2 cm
Diós bejgli
Hozzávalók:
A tésztához:
50 dkg sima liszt
25 dkg margarin
1 tojás
2 tojás sárgája
1 dl tej
3 evőkanálnyi cukor
2 dkg élesztő
A töltelékhez:
70 dkg darált dió
36 dkg cukor
3,3 dl víz
reszelt citromhéj
szegfűszeg
mazsola
2 dkg vaj
2 evőkanálnyi baracklekvár
A vízből és a cukorból - a citromhéjjal és a szegfűszeggel - főzzünk szirupot. Ha kész, keverjük el benne a diónyi vajat, és vegyük ki belőle a szegfűszeget. A dióhoz adjuk hozzá a mazsolát, öntsünk rá a forró szirupot, dolgozzuk össze a masszát (tegyük bele a baracklekvárt is) és hagyjuk kihűlni.
Az élesztőt a tejjel és a 3 evőkanálnyi cukorral futtassuk fel. Az átszitált lisztet dolgozzuk össze az elmorzsolt margarinnal, az elhabart tojásokkal, egy csipet sóval és az élesztős tejjel. A tésztát (pihentetni nem kell) osszuk 4 (négy) egyenlő részre, s az egyes cipókat nyújtsuk téglalap alakúra (kb. A/4-es méretűre).
A kihűlt (és ugyancsak kiadagolt) tölteléket kenjük egyenletesen a tésztalapokra. (Arra vigyázzunk, hogy a lap egyik hosszanti oldalán maradjon szabadon annyi tészta, amennyivel a tekercset majd le tudjuk ragasztani). a rövidebb oldalain kicsit hajtsuk vissza a tésztát, majd - a szabadon hagyottal szemközti oldalról kezdve - tekerjük fel. A bejgliket fektessük tepsibe (ne túl szorosan, mert nőni fog!), kenjük meg vékonyan az elhabart tojással, majd egy órára tegyük hideg helyre. Mielőtt a sütőbe kerül, több helyen szúrjuk át teljesen a tekercseket, hogy a képződő gőzök ne feszítsék majd szét.
A sütőt melegítsük 200 Celsius-fokra, tegyük bele a bejglit, s (ezt a hőmérsékletet tartva) 35-40 perc alatt süssük meg. A szeletelés előtt hagyjuk teljesen kihűlni.
Részletes méretleírás:
- magasság: 23 cm
- átmérő: 8,5 cm (dob átmérő)
- hosszúság: 8,2 cm (dob hosszúság)
- a garat méretei: - hosszúság: 6,5 cm; - szélesség: 5,5 cm; - magasság; 3,5 cm
- hajtókar hosszúság: 11,5 cm
- vákuum felület átmérő: 10,2 cm
- tömeg: 0,80 kg
- 3 (három) db daráló betét
Daráló betétek méretei:
- hosszúság: 8 cm
- átmérő: 7,2 cm
Daráló betétek méretei:
- hosszúság: 8 cm
- átmérő: 7,2 cm
Diós bejgli
Hozzávalók:
A tésztához:
50 dkg sima liszt
25 dkg margarin
1 tojás
2 tojás sárgája
1 dl tej
3 evőkanálnyi cukor
2 dkg élesztő
A töltelékhez:
70 dkg darált dió
36 dkg cukor
3,3 dl víz
reszelt citromhéj
szegfűszeg
mazsola
2 dkg vaj
2 evőkanálnyi baracklekvár
A vízből és a cukorból - a citromhéjjal és a szegfűszeggel - főzzünk szirupot. Ha kész, keverjük el benne a diónyi vajat, és vegyük ki belőle a szegfűszeget. A dióhoz adjuk hozzá a mazsolát, öntsünk rá a forró szirupot, dolgozzuk össze a masszát (tegyük bele a baracklekvárt is) és hagyjuk kihűlni.
Az élesztőt a tejjel és a 3 evőkanálnyi cukorral futtassuk fel. Az átszitált lisztet dolgozzuk össze az elmorzsolt margarinnal, az elhabart tojásokkal, egy csipet sóval és az élesztős tejjel. A tésztát (pihentetni nem kell) osszuk 4 (négy) egyenlő részre, s az egyes cipókat nyújtsuk téglalap alakúra (kb. A/4-es méretűre).
A kihűlt (és ugyancsak kiadagolt) tölteléket kenjük egyenletesen a tésztalapokra. (Arra vigyázzunk, hogy a lap egyik hosszanti oldalán maradjon szabadon annyi tészta, amennyivel a tekercset majd le tudjuk ragasztani). a rövidebb oldalain kicsit hajtsuk vissza a tésztát, majd - a szabadon hagyottal szemközti oldalról kezdve - tekerjük fel. A bejgliket fektessük tepsibe (ne túl szorosan, mert nőni fog!), kenjük meg vékonyan az elhabart tojással, majd egy órára tegyük hideg helyre. Mielőtt a sütőbe kerül, több helyen szúrjuk át teljesen a tekercseket, hogy a képződő gőzök ne feszítsék majd szét.
A sütőt melegítsük 200 Celsius-fokra, tegyük bele a bejglit, s (ezt a hőmérsékletet tartva) 35-40 perc alatt süssük meg. A szeletelés előtt hagyjuk teljesen kihűlni.
Paraméterek
Daráló | |
A termék anyag összetétele: | Vaslemez |
Három betétes: | Igen |
Vákuumos: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Szín: | Fehér |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*