- Főoldal
- Termékcsoportok
- Árengedményes termékek
- Burgonyatörő krumplinyomó, töpörtő készítő
Burgonyatörő krumplinyomó, töpörtő készítő
Burgonyatörő krumplinyomó, töpörtő készítő
burgonyanyomó, krumplinyomó, töpörtyű nyomó
Ár:
7.450 Ft
Cikkszám:
P002
Vonalkód:
5907784478641
Súly:
0.60 kg
Szélesség:
7 cm
Hosszúság:
28 cm
Magasság:
18.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Burgonyatörő krumplitörő töpörtő készítő kínálatunkból! Célszerűsége vitathatatlan mivel, hogy kincset ér a konyhában. Anyaga 1 mm vastagságú ónozott lemez méretre szabva, egymásba illesztve, préselve.
Részletes méretleírás:
- hosszúság kinyitva: 55 cm; - összezárva: 28 cm
- magasság kinyitva: 18,5 cm; - összezárva: 10,5 cm
- tömeg: 0,595 kg
Préselőfej méretek:
- hosszúság: 9,5 cm
- szélesség: 7 cm
- magasság: 8,8 cm
Szilvás gombóc
Hozzávalók:
1 kg burgonya (krumpli, pityóka)
10 evőkanál liszt
1 tojás
1 evőkanál olaj
1 kávéskanál só
1 kg szilva
10-15 dkg vaj
zsemlemorzsa
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, még melegen megtisztítjuk és burgonyatörőn átnyomjuk. Miután kihűlt, hozzáadjuk a lisztet a tojást, az olajt és a sót majd összegyúrjuk. Ujjnyi vastagra nyújtjuk, és tenyérnyi négyzetekre vágjuk. ráhelyezzük a kimagolt szilvát és gombócokat formálunk belőle.
A gombócokat bő, lobogó sós vízbe tesszük, kifőzzük, majd leszűrjük, és forró vízzel leöblítjük, pirított zsemlemorzsába forgatjuk.
Ajánlat:
A szilvába a mag helyére, érdemes tenni kevés fahéjjal kevert cukrot, nagyon finom íze lesz tőle a szilvának.
Részletes méretleírás:
- hosszúság kinyitva: 55 cm; - összezárva: 28 cm
- magasság kinyitva: 18,5 cm; - összezárva: 10,5 cm
- tömeg: 0,595 kg
Préselőfej méretek:
- hosszúság: 9,5 cm
- szélesség: 7 cm
- magasság: 8,8 cm
Szilvás gombóc
Hozzávalók:
1 kg burgonya (krumpli, pityóka)
10 evőkanál liszt
1 tojás
1 evőkanál olaj
1 kávéskanál só
1 kg szilva
10-15 dkg vaj
zsemlemorzsa
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, még melegen megtisztítjuk és burgonyatörőn átnyomjuk. Miután kihűlt, hozzáadjuk a lisztet a tojást, az olajt és a sót majd összegyúrjuk. Ujjnyi vastagra nyújtjuk, és tenyérnyi négyzetekre vágjuk. ráhelyezzük a kimagolt szilvát és gombócokat formálunk belőle.
A gombócokat bő, lobogó sós vízbe tesszük, kifőzzük, majd leszűrjük, és forró vízzel leöblítjük, pirított zsemlemorzsába forgatjuk.
Ajánlat:
A szilvába a mag helyére, érdemes tenni kevés fahéjjal kevert cukrot, nagyon finom íze lesz tőle a szilvának.
Paraméterek
Törő - Préselő | |
A termék anyag összetétele: | Horganyzott lemez |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*